Sthlm6000+ medverkar på The Class Conference

Sthlm6000+ medverkar på The Class Conference

Den 15–16 november är det återigen dags för den internationella studentbostadskonferensen The Class Conference. Under två dagar samlas den europeiska studentbostadsbranschen i Lissabon för inspirerande seminarier och samtal. En av talarna vid årets konferens är Sthlm6000+ ordförande Sten Wetterblad.

Sten Wetterblad kommer under The Class Conference att berätta om Sthlm6000+ framgångsfaktorer samt ge tips och råd till aktörer som vill starta upp liknande studentbostadsprojekt.

Under konferensen The Class Conference kommer också utmärkelser till olika initiativ kopplat till studentbostäder och studentbostadsbyggande att delas ut. Vid fjolårets konferens i Wien vann Sthlm6000+ partner ByggVesta ”The Class Property Innovation and Sustainability Award” för sitt studentbostadskoncept ”Live to Grow”, som fokuserar på hållbarhet och på att skapa en miljö som förbättrar studieresultaten för de boende.

Vi uppmuntrar alla partners i Sthlm6000+ att ansöka årets olika utmärkelserna. Läs mer om vilka priser som delas och hur man ansöker här.

+