Sten Wetterblad nominerad till Stockholms studentvän 2017

Sten Wetterblad nominerad till Stockholms studentvän 2017

Sthlm6000+ ordförande, Sten Wetterblad, är nominerad till Stockholms studentkårers centralorganisations (SSCO) årliga utmärkelse Stockholms studentvän.

SSCO:s utmärkelse Stockholms studentvän syftar till att uppmärksamma aktörer som aktivt arbetat för att förbättra situationen för Stockholms studenter och Stockholms som studentstad. Sten Wetterblad, ordförande för Sthlm6000+, har i år nominerats för sitt ”långsiktiga och drivna arbete med att lyfta frågan om vikten av studentbostäder och öka antalet studentbostäder i Stockholmsregionen.”

– Vi är mycket glada idag över att kunna presentera de fyra nominerade till årets studentvän. Det är ett ärofyllt pris som SSCO delar ut för att synliggöra de som förbättrar Stockholm för studenter. Det är studenternas, studentkårernas och SSCO:s sätt att tacka de som gjort värdefulla insatser för regionens studenter, säger Veronica Sällemark, ordförande för SSCO i ett pressmeddelande.

Utmärkelsen kan tilldelas organisationer, företag, myndigheter, kommuner eller delar av dessa samt till enskilda eller grupper av personer. Utöver Sten Wetterblad är även Huddinge kommun, Anders Lundgren, förvaltningschef vid KTH och Stockholms stads trafiknämnd tillsammans med Quarnevalen nominerade till utmärkelsen.

Vinnaren presenteras under högtidliga former vid det traditionella valborgsmässofirandet på Skansen, den 30 april.

Läs mer om utmärkelsen här.

+